woensdag 1 september 2010

Aanschaf van het aquarium

Na heel lang wikken en wegen (ongeveer een maand of 8) hebben we de knoop doorgehakt en hebben besloten omm een zoutwater aquarium aan te schaffen. We hebben een hele grote dieren winkel in de buurt, namelijk in nieuwegein waar we altijd heel goed geholpen worden voor onze andere dieren benodigdheden. Ze hebben daar ook een enorme keus aan aquaria en aquaria accesoires, en naast zoetwater dus ook zoutwater aquaria.

We waren al behoorlijk ingelezen maar hebben ons meerdere malen uitgebreid laten voorlichten in de winkel. En vandaag hebben we de beslissing genomen welk aquarium het moest gaan worden.
Het is de ultra nieuwe percula 100 T5 van Aqua Medic geworden. Deze is 4 weken geleden gelanceerd en er is dan ook nog weinig info over te vinden, in ieder geval tijdens het schrijven van dit bericht.

Het is een 350 liter aquarium met de filters en eiwit afschuimer ingebouwd in de achterkant. Verlichting middels 4 T5 buizen in de kap. Alvast een paar fotootjes genomen in de winkel.





Als het meezit wordt hij eind dedae week bezorgd, dus dan kunnen we aan de slag. Levend steen, koraalzand, zout, verschillende testsetjes zijn reeds besteld.

Tot de volgende blog.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten