woensdag 2 november 2011

Poehe

Nou, dat was de eerste test met de blogger app :) iets te grote foto's.

Als kool
Alles groeit als kool, we hebben zelfs al stekjes moeten weggeven om de bak te managen te houden. De pompende xenia is niet meer te houden en pompt de hele bak door. De poetsgarnalen dumpen eens in de zoveel tijd miljoenen babies als voer de bak in en de anemoonvisjes zijn ook al 'loops' volgens mij en schrubben de steen schoon waar ze naast wonen in hun uit de klauwen gegroeide anemoon. Een anemoon die met nog drie anemoon collega's op een rotspartij aan het feesten is. We hadden er twee, knipperde 2 keer. Ze splitsten zich en nu zijn er 4... Tsja

Verder is er een koeler aangesloteb om de temp rond de 25 - 26 graden te houden :) en pompen we flink wat water rond met een regelbare Tunze pomp. Voor kerst nog een pompje vragen en we kunnen een stormcyclus inzetten. Techniek van zo een bak blijft briljant.

Volgende ronde meer foto's en filmpje van de anemoon visjes :)

Een foto dan om het formaat te testen :)

Allemaal beestjes

Jeetje wat een tijd geleden dat we hebben bijgedragen aan de blog... Vergeten? Nee, totaal niet. Wel druk geweest, met werk, met katten (o.a. een zieke lieverd) en met ons aquarium. Want het gaat goed met de Percula 100 die inmiddels al weer vervangen is met een 2.0 versie zo begrijp ik uit de zeewaterfora :)

Maar laat ik eens beginnen met wat foto's van de huidige stand van zaken :)